2022-09-05 - Hellberg safety

Account Manager Head Protection

Image caption

Account Manager Head Protection

Är du den person som vill hjälpa oss att hjälpa hantverkare till en enklare, tryggare vardag med fokus på säkerhet? Har du erfarenhet av kundansvar och försäljning, gärna mot industri/bygg, och är en relationsskapande person med utvecklingsfokus? Då är det dig vi söker!

Hellberg Safety är ett av de ledande företagen i världen inom utveckling av ansiktsskydd, hörselskydd och kommunikationslösningar för professionella användare med höga krav på kvalitet, prestanda och design. Vi är en del av Hultafors Group och befinner oss i en expansiv förändringsfas med stort fokus på tillväxt. Vi söker nu en Account Manager som vill ta produktområdet Head Protection till nästa nivå i Sverige.

Uppdraget:

Hellberg Safety är bolaget där varje medarbetares insats är betydelsefull för företagets framgång. Du kommer att vara delaktig i framtagning av planer och strategier i linje med uppdaterad kundkategorisering och rapporterar till försäljningsansvarig över den nordiska marknaden. Du är drivande och har ansvar för att maximera den kommersiella potentialen över tilldelad kundportfölj, samt interagerar med befintliga och potentiella kunder för att identifiera affärsmöjligheter.

Till din hjälp finns medarbetare främst inom det närmsta försäljningsteamet men även medarbetare inom kundtjänst, marknad och produktutveckling. Tjänsten är en nationell tjänst med fokus på södra Sverige, och det ingår ungefär 50-70 resdagar per år.

Placering för tjänsten är flexibel inom distrikt södra Sverige, samt utgår från hemmet. Verksamheten är förlagd till Hultafors Groups olika kontor i Sverige, främst Stenkullen i Göteborg, dit man också behöver göra regelbundna besök till.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast möjligt. Läs mer om tjänsten här: https://www.saljpoolen.se/sv/annons/26770702-saljare-hellbergs-safety-mellersta---sodra-sverige

Vi erbjuder:

Hos oss på Hultafors Group får du en trygg anställning med kollektivavtal. Vi har haft en fantastisk tillväxtresa som fortfarande pågår. Vi har en härlig och familjär företagskultur där vi växer tillsammans. Vår personal är viktig för oss och vi erbjuder friskvårdsbidrag, tjänstepension och möjligheter till professionell utveckling.

Kontakt och ansökan:

För mer information om tjänsten kontakta KAM – Teamleader Nordics, Tobias Fredriksson, e-mail: tobias.fredriksson@hultaforsgroup.com. Vi tar ej emot ansökningar via mail på grund av GDPR.

Skicka in din ansökan här

Vi tillämpar löpande urval och ser därför framemot din ansökan via ansökningslänken så snart som möjligt!

Deadline – 2022-10-20