Detta är Hultafors Group

Vi förbättrar arbetsdagen för professionella användare med hjälp av produkter och lösningar i toppklass.

Hultafors Group är ett globalt företag som erbjuder en unik portfölj av premiumvarumärken. Vi konceptutvecklar, designar och framställer produkter och tjänster som förbättrar funktionaliteten, produktiviteten och säkerheten inom alla aspekter av den professionella användarens arbetsdag.

Vi är en betrodd partner som möjliggör synergier och hållbar tillväxt för både människor och affärsverksamhet. Från affärsutveckling och logistik till produktdesign och marknadsföring utgör vi en betydelsefull partner som driver våra varumärken och medarbetare framåt.

Vi gör detta genom att testa nya idéer, respektera varandra och framför allt genom att lyssna på och involvera yrkesanvändare i allt vi gör. Vi bryr oss om människor och förlitar oss på forskning och data för att förstå de utmaningar som professionella användare hanterar varje dag.

Vårt team består av stolta och erfarna specialister som arbetar sida vid sida med nya, lovande talanger. Men en passion för framtidsinriktade lösningar och ständigt på jakt efter nya kunskaper och insikter hittar vi nya sätt att göra ett positivt avtryck och ge användarna av våra produkter en bättre arbetsmiljö och tillvaro.

Hultafors Group med varumärken som Hellberg Safety för huvudskydd, Hultafors för handverktyg, Snickers Workwear för arbetskläder, Solid Gear för arbetsskor och Wibe Ladders för stegar har sälj- och marknadsteam på samtliga huvudmarknader i Europa och Nordamerika. Hultafors Group ägs av Investment AB Latour.